• OBVEZUJUĆE UPUTE ZA VANJSKE PRIJEVOZNIKE – VOZAČE I POSLOVNE PARTNERE

 

        Posjednik otpada  koji dovozi odnosno predaje otpad na Odlagalište komunalnog otpada u Županji nakon postupka vaganja vozila s otpadom na ulazu odnosno izlazu sa odlagališta na prateću dokumentaciju obavezan je sam upisati količinu otpada. Navedenu informaciju će dobiti od djelatnika Čistoće Županja d.o.o. koji radi na kolnoj vagi. I djelatnik i vozač su obvezni držati udaljenost od najmanje jednog metra, te izbjegavati bilo kakav fizički kontakt (rukovanje, predaja bilo kakve dokumentacije i slično).

Pravilno ispisani prateći list i ovjeren od strane tvrtke koja je predala otpad potrebno je dostaviti preuzimatelju otpada (Čistoća Županja d.o.o) isključivo putem elektronske pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Isti će biti ovjeren, evidentiran uz prilog vagarskog lista i kao takav će biti dostavljen također elektronskim putem.

VANJSKOM PRIJEVOZNIKU je strogo zabranjeno izlaziti iz vozila u krugu Odlagališta otpada u Županji.

Za bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice slobodno se javite putem mail-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a ukoliko se kod vas pojave bilo kakvi simptomi, molimo vas da na vrijeme obavijestite svog doktora obiteljske medicine i neposredno nadređenog radi daljnjih dogovora oko organizacije posla.

 

  • OBVEZUJUĆE UPUTE ZA KORISNIKE RECIKLAŽNOG DVORIŠTA

 

        Djelatnik reciklažnog dvorišta i korisnik su obvezni držati udaljenost od najmanje jednog metra, te izbjegavati bilo kakav fizički kontakt (rukovanje, predaja bilo kakve dokumentacije, predaja otpada).

 

  • OBVEZUJUĆE UPUTE ZA KORISNIKE USLUGA

 

        Djelatnik koji obavlja pražnjenje, čipiranje ili bilo koju drugu aktivnost oko spremnika za odvoz otpada i korisnik su obvezni držati udaljenost od najmanje jednog metra, te izbjegavati bilo kakav fizički kontakt (rukovanje, predaja bilo kakve dokumentacije, i slično).